fredag 1 februari 2008

Första dagen - av många dagar

Ja, så var man installerad. Idag är första dagen som jag närmade mig Plattan och Kulturhuset som chef - på riktigt. Jag har visserligen ägnat de senaste månaderna både lite fysiskt och väldigt mycket mentalt på Kulturhuset.

Och min första dag kunde inte börja väldigt mycket bättre än vad det gjorde. Vi hade nämligen Vårsamling då alla enhetschefer kunde berätta för alla medarbetare (närmare 100 stycken) vad som är på gång under våren. Och som det är på gång! I mångra vrår, skrymslen, scener och stora utställningsytor kommer det vara full aktion.

Det var ju också väldigt roligt att få känna det varma mottagandet från personalen. Det mest fantastiska är att känna det engagemang och lojalitet till kultur och till Kulturhuset som finns.

Efter lite härligt världsliga problem med att förstå datasystemet, telefoner och lära sig hitta till kuvertförrådet så avslutas nu arbetsdagen på ett väldigt trevligt sätt, nämligen avtackning av en av våra trotjänare, Ingemar Arnesson, som efter 18 trofasta år på Kulturhusets utställningsenhet blir chef för Skövde Konsthall.

Inga kommentarer: