onsdag 7 maj 2008

Vilket hundliv

Ovanstående snygga nuna lär medarbetarna på Kulturhuset få se mer av. Det är min käre följeslagare Love, 3 år. Han hävdar att han är kungspudel i första hand och kulturarbetare i andra hand. Idag fick Love dock vara med på jobbet redan efter lunch, istället för att vara på dagis hela dagen. Slitigt som det var att hänga med i alla möten, telefonsamtal och mejlande, så var hantvungen att ta igen sig ordentligt mellan aktiviterna och somnade in med jämna mellanrum.

Han har bara arbetat på Kulturhuset vid ett par tillfällen än så länge, men inte bara jag verkar tycka att det är bra ifall han ställer upp lite mer som volontär. En strid ström av medarbetare kom nämligen förbi mitt rum och hade bara ögon för honom...

Ingrid K på Rum för Barn stoppade Barbro Lindgrens "Rosa på dagis" i handen på mig, som en inblick i Loves ordinarie dagisvardag. Jag tror dock att han tycker att det är ett kliv uppåt på karriärstegen att få ha snyggaste utsikten vid Sergels torg.

1 kommentar:

Mrs Li sa...

" Ja just det, nya Kulturhuschefen som jag beundrar så skarpt, har också en pudel, med sig på jobbet (Juste hunddagis) Eric Sjöström firar 100- dagarsjubileum som Kulturhuschef. Grattis pudelhusse Eric! Grattis till Sveriges häftigaste kultuchefsjobb! Och jag är så glad att det är just du som är chef för Stockholms Kulturborg"
Mrs Li