torsdag 11 mars 2010

En dag i kulturens tjänst

Så här långt idag har jag haft flera väldigt roliga och intressanta möten. Indiskas vd Sofie Gunolf och Johanna Gyllebäck, pr- och informationsansvarig, träffade mig och vår arrangemangschef Bosse Persson i morse. Och vi diskuterade hur vi tillsammans kan samarbeta inför Kulturhusets stora höstsatsning; "Indien - här och nu", då vi ska temperaturen på Indien i förändring.

Jag och vår marknadschef Charlotte Gateau har också suttit med Thomas, Petra, Anna och Estella, som är Kulturhusets egna "bemötandecoacher", sen en tid tillbaka, se här. Vi har pratat om hur vi ska gå vidare med att bli ännu bättre på bemötande gentemot våra besökare och även vilken gemensam klädsel vår publika personal ska ha.

Till lunchsällskap fick jag vår kulturdirektör Berit Svedberg och kulturborgarrådet Madeleine Sjöstedts nya medarbetare Amanda Lövkvist, som fick veta allt om hur bra det går för Kulturhuset. Nu väntar möte med en producent till en väldigt känd artist och därefter medarbetarsamtal med en av våra enhetschefer. Så går en dag i kulturens tjänst!

Inga kommentarer: