torsdag 4 mars 2010

Jag är en kamera

Passade på att gå runt i Kulturhuset med min mobilkamera, för att visa vad några av våra medarbetare - och besökare har ägnat sig åt idag. Så, det här är min arbetsplats torsdagen den 4 mars 2010:

Utställningsproducenten Maria Patomella gör en sista koll av bilderna i "Tokyo Stories", som har vernissage i morgon kväll ...

... och Francisco Bueno och Roger Josefsson använder borr och måttstock.

En besökare som ändrar om hur Sergels torg ser ut i "Urba vista" på Ekoteket.

En besökare som bläddrar nyfiket i vår programtidning.

Peter Helleday, Jan Ljungwaldh, Pelle Andersson och Thomas Nilsson, några av våra tekniker, som för en gångs skull sitter vid sina skrivbord.

Maths Eggeby, säkerhetsansvarig, som har kontakt med vår fastighetsvärd om vikten av att snömassor inte ramlar ner från taket på fotgängare ...

Två av Lavas besökare i eftermiddag.

Den jonglerande Anna Eklund ser till att de tålmodiga köande besökarna till Rum för Barn underhålls.

Frank Möllersten ser till att Lavas besökare får hjälp.

Jaana Sundqvist, uthyrningsansvarig, har idag lyckats få in två stora - och intäktsbringande! - uthyrningar till hösten.

Några sportlovslediga besökare passar på att spela in film tillsammans med Stockholms Filmfestival Junior i Hörsalsfoajén.

Ekotekets dinkelvåffla till lunch.

Och Anne Säbom, ordförande i SKTF:s kultursektion, som hjälper oss i fackliga frågor - och passar på att låna en bok, med hjälp av Kristian Fredén på Läsesalongen.

Inga kommentarer: