onsdag 17 mars 2010

Säkringar, kyssar och Platina


Idag har jag suttit med ett par timmar på ett vanligt veckomöte med personalen på Lava. Calle Amnert, Jennifer Lee och Ylva Skeppström (bilden) är några av dom som var med. För mig är det ett fantastiskt bra sätt att få inblick i vad som händer i det dagliga arbets- och verksamhetslivet. En stående punkt på Lavas veckomöten är bland annat att gå igenom "handledarboken". I den skriver den som är ansvarig handledare varje dag vad som har hänt under dagen.

Och de senaste dagarna har till exempel säkringar gått för att vi haft för många maskiner och apparater på samtidigt, 300 personer besökte "PeppCon", en i personalen har blivit bestulen på sin mobiltelefon och Inti Chavez Perez presenterade sin nya bok - på Lava, där han fick sin första kyss för tio år sen.

Och så påminde Lavachefen Nina Röhlcke om att fylla i semesterlistan, att attestera fakturor, en plan för hur hyllor och förvaring ska förbättras och att en särskola är intresserad av att göra studiebesök. Som bonus fick jag själv en inblick i det nya ärende- och projekthanteringssystemet Platina, som Lava är först med på Kulturhuset att börja använda.

Inga kommentarer: