lördag 4 oktober 2008

Viva EspanaDe senaste dygnen har det hörts väldigt mycket Muy bien, Hola och Gracias i hela Kulturhuset. Och ätits väldigt mycket tapas på Spanska ambassaden och Cervantesinstitutet. En spansk armada har tagit över vår största utställningsyta, Galleri 5, högst upp i huset. 28 fotografiska konstnärer visar upp ett Spanien, som åtminstone jag inte har sett tidigare. Inga sangrior eller carmencitor så långt ögat ser.

Idag öppnar utställningen "Nuevas historias" och jag rekommenderar varmt att du framöver tar långlunch i city och börjar med ekologisk lunch i Teaterbaren på våning 2 och sen tar rulltrapporna upp för att spana in utställningen, som har fri entré.

2 kommentarer:

aniuta sa...

Jag var på utställningen igår. Fantastiska bilder. Jag var mest fascinerad av de 4 porträtt som såg som målningar ut. Tyvär kunde jag inte njuta av bilderna i lungn och ro pga ett litet blond varelse som skrek och sprang rund hela utställningslokal med stolta föräldrar bakom. Jag hoppas att jag hinner se den en gång till utan störningar.

Eric Sjöström sa...

Hej Aniuta!
Vad kul att du gillade utställningen "Nuevas historias" - jag är också enormt förtjust i den. Eftersom vi har fri entré till den så hoppas jag att du lätt slinker in i utställningen nån gång fram till 25 januari, som är sista dagen.

//Eric.