onsdag 17 februari 2010

Förtitt på Kanarp och Fotografiska

Kunde avsluta en hård mötesonsdag med flera rekryteringsintervjuer (mer om det om en vecka eller två...), fackliga frågor, rundvandring i byggröran inför helgens Supermarket och eventuellt framtida näringslivssamarbete med två kulturupplevelser.
Dels så invigde vi serietecknaren Loka Kanarps nya, lilla, men väldigt uttrycksfulla utställning hos oss på våning 4. Loka lyckas här på fyra serierutor berätta om Janis Joplin, Tonya Harding, Coco Chanels och en mängd andra kvinnors liv.
Loka fick välja ett motiv att bli fotad vid, och hon valde då en av hennes egna favoriter, den prostituerade Sally Salisbury. Gå och se utställningen!!

Dels så fick jag se hur fortskridandet av byggandet och färdigställandet av Stockholms nya attraktion går: Fotografiska. Bröderna Broman - Jan (bilden) och Per - visade en utvald skara lokalerna i det gamla Stora Tullhuset där ihärdigt arbete pågår. Jag kan garantera att det kommer bli en stor upplevelse för alla besökare! Och ja, de hävdar bestämt att allt är klart till 20 maj, då öppning är utlovat. Och vi som bloggar fick lova att inte avslöja en av öppningsutställningsfotograferna, så det gör jag förstås inte.

Post From My iPhone

1 kommentar:

HomeRiver sa...

Det var en trevlig utställning som jag skriver om här: http://homeriver.blogg.se/2010/march/loka.html. Tack för upplevelser!