tisdag 2 september 2008

Räknat på kronan

Idag hade vi i kulturförvaltningens ledningsgrupp vårt sedvanliga varannantisdagsmöte. En av de mest ögonbrynshöjande frågorna i dag var det nya direktivet från Stadshuset gällande kontanthantering inom stadens verksamheter. Om man har en dagskassa (till exempel om man säljer biljetter eller böcker), så får man bara förvara max tio - jag upprepar, tio - mynt i en servicebox. Vid fler än tio mynt så måste man använda sig av värdetransport... Som Kulturhuschef får jag lära mig så mycket nytt varje dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eric! Har ingen kommentar om pengatransporter men vill ändå berätta att jag tillbringade ett par trevliga timmar på kulturhuset i lördags. Började med att se modellen över Stockholm och fortsatte sedan upp våning för våning för att till slut
se vindkraftverken på taket som du skrivit om tidigare (kanske jag köper till landet). Tog sedan hissen ner till Stadsteatern och såg - Den allvarsamma leken som både min fru och jag uppskattade mycket. Är fortfarande på FOP och jobbar en dag i veckan , där finns det att göra som du säkert vet. Det verkar som om det händer mycket roligt i kulturhuset och jag hoppas att Ni har fortsatt framgång där.
Med vänlig hälsning
Mats

Eric Sjöström sa...

För er som inte känner till Mats kan jag meddela att han är världens trevligaste fastighetsskötare som fixade allt som behövdes på Folkoperan, när jag jobbade där.

Till Mats kan jag säga: Hej! Och vad trevligt att du hör av dig! Och ännu trevligare att både du och frun tar för er av vad Kulturhuset kan bjuda på.