måndag 21 september 2009

I helformat

I dagens nummer av Stockholm City är det en helsida, helt ägnad mig. Reportern ringde upp förra veckan och ville ställa 27 frågor och det skulle ta "max tio minuter". Första frågan: "Vad är sann lycka för dig?"! Och jag trodde det skulle handla om enklare ting, som min favoritmaträtt och när jag grät senast ...

Tror dock att jag klarade svara på de komplexa frågorna inom tidsgränsen, dock med lite varierande kvalitet på svaren, kanske. På frågan: "Vilken är din största bedrift?", svarar jag "Att ha lyckats med kombinationen att vara en god sambo och en bra chef." Som en vän kommenterade - "Hur fan vet du det?". Jag hävdar att ett "förhoppningsvis" inte kom med i texten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eric

Satt idag på café Javasavi i Årsta och fikade med en kompis då min blick fastnade på ett bekant ansikte i redan väl läst tidning som låg på ett av borden(City).Det var en intervju med dig och jag kunde konstatera att vi gillar samma tv serie - Vita Huset. Såg två avsnitt igår kväll. Är mycket glad över att den finns på DVD. Jag håller CJ som min favorit.

Vänligen, Mats Pedersen

Eric Sjöström sa...

CJ är verkligen bäst! Och Charlie, Bartlet och inte minst Mrs Bartlet. Har lite svårare för Toby och Josh ... Vi har boxen med alla säsonger - tål att ses flera gånger. Kul att höra av dig!!

//Eric.