fredag 15 augusti 2008

Ett Ricare Kulturhuset

Nu har vi blivit ännu rikare, eller rättare sagt Ricare, på Kulturhuset. Vi har nämligen fått nya vänner i form av den stora hotellkedjan Rica, som går in som ny sponsor till hela huset!! Rica kommer att se till att alla de internationella musiker, dansare, skådespelare, regissörer, konstnärer och författare som gästar Kulturhuset kommer att kunna sova gott om nätterna.

Förutom att Rica förstås har fantastiskt vackra och många hotell, så är de redan stora kulturvänner sedan tidigare. Både Stockholms Kulturfestival och Pridefestivalen sponsras av dom, men som jag sa till dom vid införsäljningsögonblicket; i och med samarbetet med Kulturhuset får ni evenemang 365 dagar om året. Ovan ser ni ett av de tjusiga hotellen, det på Lilla Nygatan i Gamla stan och med glädje länkar jag vidar till Ricas hemsida här, så kan du spana in alla deras hotell.

För några månader sedan slöt vi ju även samarbetsavtal med Polarn o Pyret för vår barnverksamhet Rum för Barn. Jag hoppas snart kunna rapportera om ytterligare kloka, framsynta näringslivsföreträdare som vill hjälpa till att sprida kulturglädje.

Inga kommentarer: