tisdag 12 januari 2010

Jobb, jobb, jobb

Spännande kulturjobb blir ju inte lediga varenda dag. Men nu har det hänt! Du kan bli chef för den nybildade kulturstrategiska avdelningen vid Kulturförvaltningen i Stockholm, som samordnar omvärldsbevakning och strategiska kulturfrågor. Läs hela annonsen här. Som extra bonus får du också bli kollega med mig i ledningsgruppen för Kulturförvaltningen!

Apropå jobb, så för eget vidkommande har jag själv dubbla kulturhöjdarjobb i ytterligare en månad. Vid sidan av Kulturhuscheferiet arbetar jag väldigt intensivt med den statliga utredningen kring en ny nationell plattform för musiken, och träffar med musiklivet pågår för fullt och jag springer gatlopp mellan Sergels torg och utredningslokalerna på Vasagatan. I mitten av februari ska vi vara klara!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äsch, det blir väl en internrekrytering som vanligt...
Anders

Anonym sa...

Läste om jobbet i DN i morse men det är väl ett vanligt byråkratjobb, eller? Inte riktigt som att vara chef för Kulturhuset... :) Keep up the good work!

Eric Sjöström sa...

Anonym! Det är förstås inte lika spännande som mitt jobb:-), men ett viktigt byråkratjobb där man kan påverka kulturutbudet i Stockholm!

//Eric