torsdag 2 april 2009

Vi har en ny sambo!

Måste ju visa bildbevis på invigningen igår, när Stadsmissionen öppnade upp sin c/o-verksamhet på Kulturhuset. Mitt i gatu- och trafikvimlet, vid den stora fontänen, med gatuadress Sergels torg 5 blir Stockholms Stadsmission tillfällig sambo med oss, se här.

Från klockan 11 tisdag till och med söndag igår till och med en bit in i juni kommer man kunna möta Stadsmissionens alla olika verksamheter, gå på massa programpunkter inklusive Speakers Corner och förstås hitta fynd bland second hand-grejor.

Här ser man gårdagens huvudattraktion vid invigningen, tillika min favoritjazzsångerska, Nina Ramsby, checka ljudet.
Man kan hitta bok- och skivfynd,
hitta smycken,
köpa originalkonst,
och kläder.
Invigningsförtäringen bestod av äppeljuice och småkakor.
Så här glad var både Nina och Stadsmissionens vice ordförande Elisabeth Fredell efter invigningsprogrammet.
Som bloggläsare ska man ju få någon bonus. Här ser ni något som man som besökare inte kommer få se, förrådet bakom.

Jag är så oerhört glad över att Stadsmissionen på väldigt kort varsel var beredda att flytta in till oss temporärt. Och så tror jag att deras närvaro hos oss kommer göra oss ännu mer attraktiva att besöka!

2 kommentarer:

Stuart Imeson sa...

Hej Eric
Tack för ett bra tal på invigningen! Det är verkligen roligt att få vara i Kulturhuset.
Det var intensiva dagar fram till öppningen men med vi fick ihop det till slut. Det känns bra att vi har kommit i gång med programmet också. Nina Ramsby var suverän. I dag, fredag 3 april, är det musik 15.30 med Tom Levin. Kom och lyssna om du har tid! Och sedan är det Olof Buckard på lördag 4 april kl.13.00.

Hälsningar
Stuart imeson, Folkbildningskoordinator
Stadsmissionens skola

Anonym sa...

Hej,jag mailade dig angående en intervju om ert samarbete med Stadsmissionen. Så om du skulle kunna ställa upp på en kort intervju imorgon tisdag, hör av dig på mailen.
mvh
Arash Hakimnia