tisdag 5 maj 2009

Just nu-rapport

Är halvvägs in i ledningsgruppmöte med kulturförvaltningen. Hitttills mest prat om ekonomihantering, tertialavstämning och sjukfrånvarostatistik. Ser fram emot andra halvan om mötet som ska behandla kulturvision 2030, kommande möte med Kulturrådet och Niklas Rådströms artiklar om kulturutredningen.


-- Post From My iPhone

4 kommentarer:

Charlotte Norlin sa...

Hej!

Jag hoppas att man också kommer att ta upp tillgänglighet för funktionshindrade när det gäller Kulturvision 2030 på andra halvan av mötet.

Vänliga hälsningar
Charlotte Norlin
ordf i ert handikappråd

Anonym sa...

Och varför inte satsa på att dokumentera tillgängligheten med en film precis som Liljevalchs håller på med. Magnus Nodfors heter filmaren. Ses lämpligast på youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=5Zvebha68cA

Bra intiativ tycker jag!

/Camilla

Mats S sa...

Charlotte,
Tack för de synpunkter du lämnat tidigare och vårt tidigare samarbete. Du kommer att känna igen det mesta hoppas jag. Vid gårdagens möte pratade vi inte så mycket detaljinnehåll utan mer format och språk. En fråga gällde graden av poesi i texten. Det gäller att ge en vision lust och blod samtidigt som den ska fungera som styrdokument.

Mats Sylwan
Projektledare kulturvision 2030

Mats S sa...

Anonym,
Tiden är för kort för att hinna med att producera en ny film till vår hemsida men jag ska höra med vår webbmaster om vi kan länka till det filmklipp som ligger upplagt på you Tube.

Mats Sylwan
Projektledare,
Kulturvision 2030