tisdag 24 april 2012

Dagordning

Dagen började tidigt med sedvanligt månatligt avstämningsmöte med kulturdirektören i Stockholm, Berit Svedberg, då vi går igenom aktuella frågor.

Hela förmiddagen ägnades åt ledningsgruppsmöte med Kulturförvaltningen, där bland andra evenemangschefen Roger Ticoalu, Liljevalchs chef Mårten Castenfors och administrativa chefen Johan Westin ingår. Och vi kunde glädjas åt att Kulturnatten i lördags avlöpte så väl och lockade ut så många - drygt 90.000 besökare varav nästan hälften var mellan 19 och 35 år -till de 100 öppna kulturställena.

Hann sen snabbt kolla in i Studion där vi har vår megasuccé Lunch beat, som upptäckts senast av Oprah, och var helt fullknökat.

Åt dock själv lunch i väldigt trevlig miljö, nämligen i brittiske ambassadörens Paul Johnstons residens. Han hade samlat ett 15-tal kulturchefer för att diskutera möjligheter och utmaningar med kulturellt utbyte och samarbete.

Avslutade dagen med att visa 25 chefer engagerade i Ruter Dam runt i Kulturhuset och berätta om vår verksamhet. Rundvandringen avslutades över ett glas i Teaterbaren.

Inga kommentarer: